Haukens vårinformasjon 2012

Fuglene synger og snøen smelter, og vi tror alle vinteren er på hell. Tja, kanskje ikke helt enda. Det skal i hvert fall avvikles finalerennet i årets Maxbocup på Jarseng lørdag 3. mars, men etter det kan det se stygt ut med snøen. Mange løpere har vært i aksjon i vinter og flere er i komminga. Nå gjenstår for det meste turrenna og da er det Vasaloppet søndag, Birken 17. mars, Haukelirennet og Skarverennet. Lykke til for dere som skal dit.

 


Men før den tid har vi andre ting som skjer også. Haukens vårbasar avvikles onsdag 7. mars klokka 1800 i Bjørkedal. Der blir det eget kakelotteri, vi selger ut siste rest av loddene i bøkene, eget barnelotteri hvor alle ungene vinner, og ellers hyggelig samvær og gode kaker.

Da kan du også ta med dine gamle mobiltelefoner og levere inn til Hauken, for vi er så heldige og har blitt en av mange klubber som skal samle inn mobiler og få 35,- kroner pr. stk av Telenor. Dette kan det fort bli mye penger av, og styret garanterer at det pløyes tilbake til aktiviteter for medlemmene.

Nå har det seg sånn at Bjørkedal Historielag har årsmøte i Kjellerstua samtidig, men etter at årsmøtet deres er ferdig, blir det temakveld med visning av filmen «Gutta på skauen». Spilletid ca. 50 minutter. Så som dere skjønner, her er det mulig å få med seg dagens spenning med basaren og de spente tider fra 1940 – 1945. Filmen er historien om de unges opprør mot tysk tvangs mobilisering i 1944. Den ulike kampen mellom et nesten forsvarsfritt Norge og den enorme tyske militærmakten. Den omhandler også de forhold en okkupert befolkning levde under. Er noe med at historien må ikke glemmes, og det er viktig i forhold til å unngå at det skjer igjen.

17. mars er det planlagt overnattingstur med leder i turgruppa Tor Pettersen. Følg med på www.hauken.net for der blir info lagt ut.

Snart er orienteringa i gang igjen også. Følg med, følg med.

8. mars er det møte i Langangen klokka 1800 om sunt kosthold og spis smart. Målgruppa er barn og unge. Gratis deltakelse.

I april får vårt æresmedlem Roald Lunde utmerkelse for å ha tatt idrettsmerke 50 ganger. Odny Buer får utmerkelse for å ha tatt merket 40 ganger. Det er respekt folkens. Vi gratulerer så mye og er kjempestolte av Odny og Roald.

Som sagt, vi er aktive og har mange tilbud. Sjekk hjemmesida vår på www.hauken.net eller ring, og vi svarer etter beste evne.

Toppturer, trugeturer, badstuebading, sykkelturer, idrettsmerke, faste treninger, rabattert medlemskap i Actic, idrettskoler for ungene, langrennstrening, rulleskitrening, turer, sosialt dugnadsmiljø og mye, mye mer kan du oppleve i Hauken.

Rabattavtale med MX-Sport.

 

Hvis du som leser dette ikke er medlem, men har lyst til å bli det, ta kontakt på mail via www.hauken.net .

 

God vinter, vår og sommer.

 

Hilsen styret i Hauken