Diverse aktivitetsinformasjon fra Hauken

Etter en voldsom aktivitet i vinter, og vår/sommer har vi liksom ikke kommet helt i gang med informasjon og synliggjøring i høst. Det betyr IKKE at aktivitetsnivået ligger nede. Langt i fra……

Les mer.


Hver tirsdag fra klokka 1730 – 1830 er det rulleskitrening for både små og store i Bjørkedal. Jarle Dalen og Finn Arvesen er trenere for ungene, og de voksne styrer seg selv. Etter hvert en gruppe på mellom 10 og 20 i alle aldre. Nå har også damene kommet på banen og er med på rulleskitreninga. Flott, plass til flere så bare kom. Førstkommende tirsdag skal noe av treninga for ungene foregå innendørs, slik at ungene må ha med både skisko, skistaver, hjelm, og tøy og sko for innetrening. Alle fra 7 år og oppover er velkommen. På onsdagene er det rulleskitrening i Langangen. Fra klokka 1730 – 1900. Møt opp hvis du har lyst.

Torsdager er det herretrening med Sondre Skoglund som trener. Fra klokka 1900 – 2030, og badstue etterpå. Deilig for mørbanka muskler det.

Nytt av høsten er badstuebading i Oklungen for damene på torsdager. Fra klokka 1830 og utover. Astrid Mæland og Anne Sofie Frydenberg er kontaktpersoner her. Flott å få til et badstuemiljø for damene i Hauken også.

Herrene har sine faste fredagsbad, og også de har plass til flere. Hver fredag fra klokka 1730.

Så er det tidenes mulighet for en annerledes treningsform for damene fra og med førstkommende mandag. :::::ZUMBA::::! Masse forskjellige latinamerikanske rytmer og trinn. Det er heftig trening og bare moro. Dette passer for jenter i alle aldre. Gratis for medlemmer og kr. 20,- for andre. Trener er Elisabeth Olafsen.

Tidspunktet er klokka 1930 – 2030. Er det mer krutt igjen da, så kan vi ta en styrkeøkt. Spørsmål om denne treningen rettes til Hanne Arvesen.

Minner også om treningsrommet i Oklungen. Ta kontakt med Hanne hvis du har lyst til å benytte deg av det. Hvis du har lyst til å stå for en fast treningsdag med tilbud til Haukens medlemmer ville det være kjempeflott. Håper å høre fra deg!

Vinteren nærmer seg med stormskritt og det har barnefamiliene i Oklungen tatt høyde for. Hoppbakken er rydda, og nå er det bare å vente på snøen. Vi tar sikte på å få kommunen til å preppe hoppbakken, og at de kjører opp løype på jordet slik det ble gjort i vinter også.

I Bjørkedal er løypedugnaden unnagjort og det vil noen helger framover bli dugnad med oppsett av ny brakke. Vår nye og solide sponsor Maxbo har forært oss materialer og alt vi trenger for å lage ny brakke, og da må alle gode krefter trå til for å få den opp. Vi skal jo ha tre ordinære skirenn i vinter pluss Telenor skikarusell.  Dette vil kreve mye folk og Haukens medlemmer må regne med å finne seg selv på dugnadslistene til de ulike arrangementene.

Også i år har vi hatt idrettsmerkeprøver. Vi tar gjerne et oppsamlingsheat for de som har lyst men ikke har hatt anledning tidligere. Ta kontakt med Kari Lunde eller Hanne B. Arvesen, så avtaler vi et tidspunkt.

Svømmetilbudet står fortsatt ved lag. Flott at medlemmene holder seg i form. Det står også vannaerobic på listene. Vi fant ut at det ble billigere for oss å sette det på lista, og at Hauken anfører brukerne for differansen mellom svømming og vannaerobic i ettertid. (Det er kr. 17,50 pr. gang og det må brukeren selv betale til Hauken).

Lotteriet får bli etter nyttår. Vi rekker nok ikke å gjøre noe med det før jul.

Har du noe på hjertet, er det bare å kontakt oss i styret. Vi tar i mot både ros og ris, og det er kun på den måten vi kan få til forandring.

Ha en flott og aktiv høst!