Tirsdag 19. januar klokka 1845

er det prøvekveld på nye overtrekksdresser.
Sted: Bjørkedal samfunnshus.
Valget står mellom foret og uforet dress. Pris ordinært er:
Voksen uforet: Jakke og bukse kr 1105,-.
Hauken sponser kr. 500,-.
Pris for medlem blir da kr. 605,-

Trykk på "read more" knappen for å lese mer.

 

 

Voksen foret: Jakke og bukse kr. 1385,-. Hauken sponser kr. 500,-.
Pris for medlem blir da kr. 885,-.

Barn uforet: Jakke og bukse kr. 900,-
Hauken sponser kr. 500,-
Pris for medlem blir da kr. 400,-.
Barn foret: Jakke og bukse kr. 1050,-
Hauken sponser kr. 500,-
Pris for medlem blir da kr. 550,-.

Alle priser er basert på bestilling over 10 sett. Flere enn 20 dresser, og det blir prisreduksjon. Dette er dresser fra Trimtex av solid kvalitet. Det blir kun denne ene prøvekvelden. Leveringstid etter bestilling er 7 uker, dvs. vi får dressene i midten av mars.

Vi har også fått pris på orienteringsdrakter. Overdel lang arm kr. 399,-
Overdel kort arm kr. 369,-
Bukse kr. 330,-
Trykk og logo kr. 55,-
Hauken sponser kr. 350,-
Pris for medlem blir da kr. 434,- for drakt m/lang arm, og kr. 404,- m/kort arm.

Det blir smørekurs med Finn Arvesen samme kveld. Innføring i enkel preparering og smøring av ski. Fra ca. klokka 1915 og en times tid.

 

Godt nytt år til alle våre medlemmer, og spesielt dere nye, og ikke minst godt nytt skiår! Flotte løyper over alt. Senest 13. januar ble det kjørt opp på skogsbilveiene i Oklungen, og ikke minst på jordet ved Oklungen skole.

Ingen grunn til å sitte inne å lure nå. Ut på ski og kos dere. Hver tirsdag fra klokka 1730 – 1830 er det langrennstrening i lysløypa i Bjørkedal. Bare kom. Det er også renn hver eneste uke, og har du eller barna dine lyst til å være med, bare ta kontakt på 99 23 90 64 eller på mail hanne.bakke.arvesen(krøllalfa)dcpost.no , så fikser vi det. Terminliste ligger på hjemmesida. 17. februar starter vi opp Telenor skikarusell i Bjørkedal. Vi hopper over vinterferieuka, men arrangerer karusell de tre påfølgende onsdagene i mars. Siste gang 17. mars, og da er det ÅPENT klubbmesterskap. Følg med på hjemmesida for mer info. Førstkommende søndag er det KM stafett, og Hauken har to mix lag i klassen 8 – 10 år, og ett seniorlag herrer. Arenaen er Sky i Larvik. Kort vei for de som vil ta en titt.

Har noen lyst til å være kioskpersonell på Årholtstua? I så fall, vær så snill og gi beskjed til Hanne på tlf. eller mail så fort som mulig. Styret tenker en enklere utgave av kiosken enn tidligere. Det holder med varm saft, kaffe og pølser, og da trenger vi ikke styre med aggregat og sånn. Men som sagt, har du lyst, si i fra så fort som mulig slik at vi kan markedsføre og gjøre nødvendige forberedelser.

 

VIKTIG DATO II:

Årsmøte i IL Hauken tirsdag 16. februar klokka 1900 på Bjørkedal samfunnshus.

Forslag til årsmøtet må være styret i hende innen 2. februar. Minner om stemmerettsalder 15 år. Servering av kaffe, bløtkaker og nytt av året PIZZA i stedet for snitter. Vi har inngått samarbeidsavtale med Dolly Dimple. Derfor denne vrien.

Dametrimmen har starta opp igjen. Syv damer i full vigør mandag 11. januar. Plass til deg også, så bare kom!

Herretreninga starter opp torsdag 14. januar. Bli med da vel!

Badstueherrene fortsetter fredagsbada i Bjørkedal ennå en stund. Utvidelsen i Oklungen går stadig framover, men det er en dugnadsjobb, og ikke meninga at gjengen skal drepe seg på det heller. Til nå er det nedlagt 550 dugnadstimer, og det er jo solid. Hallvard Skifjell er formann og veileder i prosessen, men av og til må han til Oslo en tur og ta seg litt lønnet arbeid også. (I Holmenkollen, og ikke som prøvehopper men anleggsjobb forbindelse med ombygginga der inne.) Hver fredag fra klokka 1800 og utover, er det bading, sosialt samvær og røverhistorier. Også denne gjengen har plass til flere, så bare kom.

Nå kan de av dere som benytter tilbudet om gratis svømming i Porsgrunnshallen og Stridsklevhallen, være med på en landsdekkende konkurranse om å svømme 10000 m innen 31.03.2010. Registrer deg i hallen og vær med på trekningen om en tur til Kypros. Trening gir gevinst, og her snakker vi om ekstragevinst!
PS. Vær nøye med å krysse av i riktig kolonne når dere bader. Vi ser at det noen ganger er krysset av i voksenrubrikken når

det er ungene som har badet. Vi behøver ikke betale mer enn nødvendig vettu.

Minner om vår samarbeidspartner på idrettsutstyr, MX Sport. Stadig gode tilbud, og ellers lønner det seg å bruke rabattkortet vårt. Har fortsatt flere til utdeling hvis du ikke har fått det enda. Følg med på hjemmesida til Hauken på www.hauken.net. Informasjon legges ut fortløpende.

Grasrotandelen 2009 ga Hauken 10324,- kroner i kassa. 46 spillere er registrert. Stor takk for det.

Ellers må 17. april 2010 settes av. Haukelirennet går av stabelen, og vi håper på stor deltakelse. Overnatting i Rauland for Haukemedlemmer er bestilt.

I mai starter vi opp igjen med toppturene. Info blir lagt ut på hjemmeside når det nærmer seg.

Hilsen fra styret i Hauken IL

Ps. Hvis du som ikke er medlem ser dette og har lyst til å melde deg inn, er det ikke noe i veien for det.

Familiemedlemskap koster kr. 350,-. Enkeltmedlemskap koster kr. 150,-.

Bare si i fra, så fikser vi det.

Ring 99 23 90 64 eller send mail på hanne.bakke.arvesen(krøllalfa)dcpost.no