Artistene bare fortsetter å flomme til Trollrock på Beitostølen. Nå kan arrangørene fortelle at Sivert Høyem er klar for årets festival.

 SivertHoyem

Sivert Høyem har skapt et navn for seg selv etter å ha gjort den karakteristiske stemmen kjent i bandet Madrugada. I høst ga han ut sitt fjerde soloalbum godt hjulpet av Cato Salsa.

– Høyem er jo en meget dyktig låtskriver og sanger. På konsert fremstår bandet hans som et av de ledende rockebanda i landet og spesielt Cata Salsa på gitar ikledd den klassiske Slash-hatten, skaper den ultimate stemningen, sier bookingansvarlig Trond Rogne.

Høyem er kjent for låter som Moonlanding, Belorado og Under Administration. Han har vunnet flere spellemannspriser og er en av norges ledende artister.

– Vi er selvsagt glad for å kunne føye til Høyem i programmet vårt samme dag som han offentliggjør at han skal spille med Rihanna i Oslo, sier Rogne. – Vi er meget glad for den artistlisten vi nå har satt sammen og vi mener programmet er meget slagkraftig for et allment publikum. Det er også målsetningen vår. Markedet har vært vanskelig, spesielt før nyttår, men flokene er nå løst, sier Rogne.

Det kommer enda flere artister til Trollrock i løpet av mars måned