Semitrailer til Antrasit.

Beklageligvise er behovene fremdeles enorme i Øst Ukraina. Barn i utsatte grupper er ikke prioritert av myndigheter som i utgangpunktet ikke har store summer å distribuere. Konsekvensene er mangel på det mest nødvendige som klær, bleier, sko etc.

Gjennom transportselskapet DHL vil vi sende en semitrailer på 75,7 m3 til Lugansk fylke for totalt 32.000 kroner. DHL tar ikke fortjeneste på humanitære forsendelser.

Fra 22. til 24. september vil traileren pakkes i Larvik. Pakker må da samles der.

Vil du samle pakker for forsendelsen, ta hensyn til følgende:

  • Klær og annet må være rent og helt.
  • Pakk i esker eller søppelposer.
  • For å gjøre fordelingsarbeidet i Ukraina lettest mulig er det fint om du skriver en lapp på pakken der det står hvilken aldersgruppe den passer best. Fordel i følgende bolker: 0-1 år, 1-7 år, 7-17 år eller voksne.
  • Givere oppforderes til å betale minimum 50 kroner pr. pakke for transporten.

Noen spesielt ønskede varer er:

Vaskepulver, rengjøringsmidler, myke leker, lekebiler, spill, skøyter, bordtennis utstyr, tøystoffer og tråder, bind og bleier, sandaler, såpe, sjampo, sengetøy, varme tepper, håndklær, undertøy, kasseroller og stekepanner, sløyfer og hårpynt, sko, støvler, toalettpapir, penner, blyanter, kopipapir, kladdebøker, datamaskiner, institusjonskjøleskap, kopimaskiner, printere, fargerikt papir, arkivmapper, ransler og sekker.

Kontaktpersoner: Ingvild Svendsen:  35 56 79 34, Marianne Fresjarå Mob: 93 23 52 45