Langangen Musikkorps Aspiranter

Langangen musikkorps feiret i 2004 50 års jubileum. Rekrutteringa til korpset har de siste åra vært liten, men for 5 år siden startet vi opp igjen med korps for aspiranter og annet.

Hva gjør vi i korpset?

Vi spiller selvfølgelig! Hver tirsdag!

Så har vi konserter – ofte sammen med voksenkorpset.

 

Så har vi noe vi kaller for seminar. Da møtes vi i helga og øver sammen. Da spiller vi gjerne litt biljard, eller bowling også..

 

Noen ganger reiser vi på tur for å øve sammen. I fjor var vi på Oslotur. Der øvde vi sammen, var på kino og hadde konsert på Vålerenga sykehjem. (Hvis du vil begynne i korps må du lære deg å spille mafia også…).

Ønsker du å begynne i korps?

 

Samarbeid kulturskole, skole og korps

 

For å kunne spille i korps må du ha lært å spille litt på et instrument og lært deg noen noter først. Du kan få opplæring på kornet, trombone eller baryton i skoletida ved Langangen skole. Dette tilbudet er det kulturskolen som står for, så du må søke om opptak ved kulturskolen på vanlig måte. Fristen for opptak er 1.mai.

 

Skjema kan du få ved å klikke deg inn på http://www.grenland.no/detalj.php?Type=Tjenester&Id=PR35_1388_1

 

Hvis du vil lære å spille et annet instrument ved kulturskolen, må du få opplæring i Porsgrunn, på det vanlige kulturskoletilbudet de har der.

 

Du er også velkommen til å spille selv om du ikke får opplæring på kulturskolen. Hvis du kjenner noen voksne som spiller et instrument og kan lære deg opp, er du velkommen som aspirant hos oss.

Du får låne instrument gratis av korpset.

 

Siden kulturskoletilbudet er forholdsvis dyrt, har vi foreløpig valgt å ikke ha vanlig medlemskontingent i aspirantgruppa.

Vi er i dag en gruppe på 13 aspiranter fra 8 – 15 år som spiller sammen hver tirsdag og fra høsten begynner det 6 elever som skal få opplæring på instrumenter og som er hjertelig velkommen i aspirantene fra jul.

 

 

Det er Elisabeth W. Olsen og Ingvild Svendsen som står for det musikalske på aspirantøvelsene. Øystein Solli er dirigent på øvelsene sammen med voksenkorpset.

Kontaktpersoner:

Hege H. Knutsen 35 56 85 81 Elisabeth W. Olsen 35 56 82 60 Ingvild Svendsen 35 56 79 34