Global oppvarming

More
9 years 8 months ago #535 by magne
Global oppvarming was created by magne
Litt om pengebruken og pengeflyten i klimaspørsmålet

Skrevet av "Ole" :

Det er ikke bare Norske forskere som har påpekt dette. Tusenvis av forskere utenfor det såkalte godkjente klimanpanelet til FN, har forlengst bevist at klimaendringene svinger i takt med økende og synkende aktivitet på sola.

De siste 30-40 årene har sola utvida seg sterkt og aktiviteten har økt der, slik at jorda har blitt varmere. Nå viser disse målingene også at solas aktivitet har avtatt i styrke og derfor har det blitt kaldere over jorda også slik vi ser i dag.

Jordas klima styres med andre ord av sola fullt og helt og CO2 har ingenting å gjøre med klimaet annet enn at CO2 som finnes i alle mennesker,dyr,planter,vann,jord,osv bare følger i de fotsporene som klimaet styres etter av sola.

Her kommer beviset på at Stoltenberg har kastet milliarder av våres oljefond og pensjoner bort på fullstendig verdiløs CO2 teknologi. Her kommer beviset og sannheten om det globale miljøet som de norske mediaene ikke vil vise:
Denne dokumentaren viser at CO2 som er i alle mennesker,dyr og planter,ord,vann osv følger etter klimaet men ikke er avgjørende for klimaet.
Denne dokumentaren viser at det som styrer klimaet er 99% sola i takt med økende og synkende aktivitet og at det kan gå opptil 800 år mellom økende og synkende solperioder.
Klimaet på jorda blir med andre ord styrt av økende og synkende SOL aktivitet slik det har vert varmere og kaldere temperaturer på jorda før og slik klimaet alltid har endret seg på jorda.

www.garagetv.be/video-galerij/blancostem...ocumentary_Film.aspx

For de som ikke kjenner til hvor stor sola er i forhold til jordkloden så er sola 109 ganger så stor som diameteren på hele vår jordklode.
coolcosmos.ipac.caltech.edu/cosmic_kids/AskKids/sunearth.shtml

Jens Stoltenberg bør snarest stilles for riksrett for å ha misbrukt våres barn og etterkomeres
penger i oljefondet.

Nå er de andre forskerene som tjente store penger på å hevde det motsatte også tatt med buksene nede og i fjusk og bedrag:

www.businessinsider.com/download-the-ent...imate-emails-2009-11

Men fortsatt nektere dere klimaidioter på alle bevis. Neida, dere gir nok ikke opp å forfalske sannheten så lenge dere kan tjene penger på løgner.

Da hjelper det lite uansett hvor mange beviser man legger frem.
La oss få fjernet de kriminelle og korrupte klimaidiotene som bare vil tjene penger på løgner:

I dag selges og kjøpes klimasertifikater som ikke gir annen beskyttelse enn at de rike blir rikere og de som ikke klarer å betale blir faset ut.
Dette klimahysteriet er med andre blitt en industri for pengesterke til å bli enda rikere og for å stjele fra de som ikke klarer å betale.
Det er derfor vi må stoppe disse globale klimaidiotene og heller bruke penger på våre det lokale miljøet, og det lokale klimaet som vi kan gjøre noe med.

Det er interessant å ta en titt på hva som skjer i forbindelse med omsetning av klimasertifikater. Jeg tror ikke at politikerne helt skjønner konsekvensene av hva de er i ferd med å beslutte, eller har de det? Europa's st;rste stålprodusent; ArcelorMittal, har blitt tildelt 14 millioner utslippstillatelser for neste år. Dette er utslippstillatelser som kan selges fritt på EUs Carbon Trading Market og som vil gi ArcelorMittal en inntekt på ca 10 milliarder kroner. Siden ArcelorMittal fikk disse tillatelsene kostnadsfritt og uten å måtte forplikte seg til å redusere sine nåværende utslipp, er dette ren profitt. Det er estimert at ArcelorMittal i løpet av 2012 vil kunne motta 80 millioner slike utslippstillatelser uten kostnad og uten forpliktelser.

For å sette dette i perspektiv - 80 millioner utslippstillatelser tilsvarer Danmarks totale utslipp av CO2 i et helt år.

Når en sparebank i Norge engasjerer konsulenter for å kunne bli CO2 nøytrale, går 66% av deres betalinger til konsulenter somn skal sertifisere dem, mens en tredjedel går til klimasertifikater. Det er ikke noe rart at det er sterke lobbyinteresser for at politikerne vedtar denne galskapen.

Følg pengestrømmen og du vil se motivasjonen til mange av pådriverne for en klimaavtale.

Tenk på hvor mye av disse pengene som er sløst bort som kunne ha blitt brukt til å forberede oss på klimaendringene som kommer uansett i stedet for å prøve å leke Gud.

Please Logg inn or Create an account to join the conversation.

Moderators: Kai
Time to create page: 0.243 seconds
Powered by Kunena Forum